Een troffel is een klein handgereedschap dat wordt gebruikt voor het graven, aanbrengen, afvlakken of verplaatsen van kleine hoeveelheden viskeus of deeltjesvormig materiaal. Veel voorkomende soorten zijn de metseltroffel, de tuintroffel en de zwevende troffel.

Een troffelmachine is een veel groter, op benzine of elektrisch aangedreven, achterloopapparaat met roterende peddels voor het afwerken van betonvloeren.

Een handpistool met hoge precisie voor uw essentiële behoeften aan tuinmanbenodigdheden, die ook voor uw dierbaren een tuincadeau kan worden gebruikt! Dit gereedschap kan worden gebruikt voor planten en verplanten. De metalen delen van het gereedschap zijn zwart gecoat om roesten te voorkomen. Nurturing Green is je one-stop, complete tuinwinkel – of je nu een amateur of een expert bent! Als je van planten houdt, hebben we wat je wilt! We promoten actief groen decoreren en groen geven en hebben een breed scala aan kamerplanten waaronder bonsai, succulenten, lucky bamboo, decoratieve planten en gebladerte in een verscheidenheid aan artistieke en creatieve plantenbakken gemaakt van keramiek, metaal, vezels, etc. Als je meer een hands-on groene liefhebber, je kunt ook jute kweekzakken, tuinplanten zaden, tuingereedschap en biologische tuinkoffers vinden in onze online winkel. Zonder twijfel is Nurturing Green de beste plek om planten online te kopen!

nieuwsbrief

abonneer vandaag

Meld u aan voor exclusieve bloemen, speciale prijzen en de nieuwste update

Neem contact op

Bruijnings Ingenhoeslaan 2262273 KW
Voorburg, Netherlands
(877) 408-5543
[email protected]

Copyright©2019 FLOWERBLOG. Alle rechten voorbehouden.

Add to cart